Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hematologi och Koagulation

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du bli en del av vår öppenvård?

Vår verksamhet

Sektionen för hematologi och koagulation är en högspecialiserad verksamhet som utreder och behandlar patienter med blodcancer och andra blodsjukdomar. För många av dessa patienter är blod-/benmärgstransplantationer ett led i behandlingen. Vi har ett samlat ansvar för hematologin inom Stor-Göteborg och ett regionalt uppdrag inom Västra Götaland med Norra Halland.

Sektionens transplantationsverksamhet är ackrediterad enligt JACIE standard vilket är ett krav för skörd och transplantation av humana stamceller.  Verksamheten deltar aktivt i både nationella och internationella utvecklingsarbeten och kompetensutbyte.

Vi söker dig som…

  • Vill få en bredare bas som sjuksköterska.
  • Tycker det är berikande att arbeta i team, är självständig och trygg i dig själv.
  • Är bra på att strukturera din dag, ta ansvar och prioritera.

Rollen som sjuksköterska i vårt team är bred. I arbetsuppgifterna ingår behandling av patienter, telefonkontakt, administrativt patientarbete och uppföljning. 

Våra team är multiprofessionella där sjuksköterskor, läkare och undersköterskor arbetar ihop. Du kommer få god möjlighet till både utbildning och upplärning. Vi värdesätter om du har erfarenhet av hematologi, onkologi eller akutsjukvård, om inte har du ett spännande område att lära dig.

Vi erbjuder dig som sjuksköterska

Du kommer att arbeta i ett team där möjlighet ges till att få en både bred och djup kunskap inom hematologi.
Som sjuksköterska på dagsjukvården erbjuder vi dig spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Till dagsjukvården kommer våra patienter för behandling över dagen, här följer vi patienten från utredning till behandling, transplantation, eftervård och uppföljning. 

Som ny medarbetare hos oss få du ett genomarbetat introduktionsprogram och en upplärning för att komma in i verksamheten och arbetet som sjuksköterska på ett säkert och tryggt sätt. Vi har väl utarbetade rutindokument och en lång tradition i att ställa upp för varandra.

Din tjänstgöring är dagtid, måndag till fredag.

Låter detta intressant och som din framtida arbetsplats?
Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten tillsättas under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/184
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Karin Torkelsson, 070 - 082 59 50
  • Vårdenhetschef, Elisabeth Wallhult, 031 - 342 84 08
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Siv Lundgren, 031 - 342 11 41
Publicerat 2022-01-11
Sista ansökningsdag 2022-01-27

Tilbage til Ledige stillinger