Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Lungmottagning Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Lungdiagnostisk mottagning söker sjuksköterska med intresse för lungmedicin som vill arbeta vardagar.

Om dig

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av mottagningsarbete och/eller scopiverksamhet.  Dokumentationsvana är ett måste. Har du tidigare arbetat på lungmottagning är det meriterande. Vi önskar att du är initiativtagande, strukturerad och tycker om att arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid enheten har du ett patientansvar vid olika undersökningar/ingrepp ,hanterar läkemedel och dokumenterar i Melior. Du utför alla de arbetsuppgifter som innefattas på en diagnostisk enhet, där det även ingår exempelvis beställning av läkemedel, rengöring/handhavande av endoscope med mera. 

Beskrivning av verksamheten 

Lungdiagnostisk mottagning är en egen enhet som organisatoriskt tillhör Lungmottagningen. Enheten utför ingrepp i lunga och pleura i såväl diagnostisk som terapeutiskt syfte. De vanligast förekommande undersökningarna/ingreppen  är bronkoscopier, thorakocentes, inläggande av pleuradrän och thorakoscopier. Avdelningen utför undersökningar på både polikliniska och inneliggande patienter och vid tillfällen utför vi undersökningar/ ingrepp på operationsavdelning på patienter i narkos. Enheten är öppen helgfria vardagar måndag-fredag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8453
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mari Andreasson , 073 - 227 58 66
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Katarina Karlsson , 031- 342 98 68
Publicerat 2022-01-03
Sista ansökningsdag 2022-01-17

Tilbage til Ledige stillinger