Närhälsan Angered rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Angered rehabmottagning är beläget i Angered som är en härlig del av Göteborg. Vi är en stor enhet med ca 50 medarbetare, varav 30 av dessa arbetar som fysioterapeuter. Vi har även arbetsterapeuter, kanslister, logoped, dietist, enhetschef och teamsamordnare. Då vi är en så stor arbetsgrupp har vi goda möjligheter att lära av varandra då vi besitter mycket fördjupade kompetenser och specialiseringar inom olika områden. För oss är det viktig med trivsel på arbetsplatsen, ett öppet klimat och ständig utveckling där alla hjälps åt. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar, metodutbildning, auskultation och högskoleutbildning. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. 

Följ oss på Instagram: Närhälsan rehab

Om arbetet

Uppdrag kvinnohälsa

Ditt uppdrag hos oss kommer innefatta kvinnohälsa, det vill säga fysioterapi inom obstetrik, gynekologi och urologi. Du kommer undersöka och behandla patienter som söker för bland annat besvär/smärtor vid graviditet och efter förlossning, olika former av bäckenbottendysfunktion som till exempel inkontinens, smärt- och spänningsproblematik, smärtor vid mens/endometrios, klimakteriebesvär och hjälp med rehab efter gynekologiska operationer.

Besöken är till största delen individuella, gruppverksamhet av olika slag förekommer också. Vi är flera på mottagningen som arbetar med kvinnohälsainriktning. Vi har tätt kollegialt samarbete och kontinuerlig handledning. Vi har även kontakt och visst samarbete med gynmottagningen på ANS (Angereds Närsjukhus) samt Barnmorskemottagning och Ungdomsmottagning i Angered. 

Basuppdrag

Beroende på ditt intresse kan tjänsten anpassas till andra delar förutom kvinnohälsa. Basuppdraget innebär att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, psykisk ohälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. 

Arbetet är i stor utsträckning förlagt på mottagningen, men även hembesök och digitala besök förekommer. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp. Vi samarbetar även med närliggande vårdcentral där vi träffar patienter för att göra en första bedömning, vilket kan komma att ingå i dina arbetsuppgifter.           

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet av att arbeta med kvinnohälsa. Vi ser gärna att du har påbyggnadsutbildning inom området. Erfarenhet av öppenvård kan vara meriterande, men störst fokus läggs vid att du har god erfarenhet av att arbeta med kvinnohälsa. Har du en handledarutbildning är det meriterande men inget krav. 

Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Då du i arbetet möter många olika människor är det viktigt att du är tillmötesgående och anpassar din kommunikation efter situationen. 

För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Det finns stora möjligheter till en flexibel utformning av tjänsten från vår sida, avseende anställningsform och sysselsättningsgrad. Tjänsten går bra att kombinera med annat uppdrag inom antingen öppen- eller slutenvård. 

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer.  

Intervjuer på enheten planeras till den 26 och 28 januari. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen. 

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8416
Kontakt
  • Jennie Hilbert, Enhetschef, Tfn 0700-824564
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tfn 0736 - 63 68 89
Publicerat 2022-01-05
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Tilbage til Ledige stillinger