Närhälsan Vänerparken vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vänerparkens vårdcentral är centralt belägen i Vänersborg, mycket nära Resecentrum, dit man tar sig med både tåg och buss. Det är en väl fungerande enhet med en stabil, kompetent personalgrupp som tar hand om drygt 13.000 listade patienter.

Om arbetet

Vi söker en distriktssköterska/ sjuksköterska som är intresserad av ett omväxlande arbetsinnehåll och som gillar att arbeta så väl i team som självständigt. Som sköterska hos oss omfattar dina arbetsuppgifter den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och i alla situationer. I dina arbetsuppgifter ingår det mottagningsarbete, specialistmottagning, telefonrådgivning och triagera patienter som söker akut. Utrymme för egna ansvarsområden finns.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning till distriktsköterska. Vi söker dig som tidigare har arbetat med patienter med inkontinens och hypertoni. Har du erfarenhet från mottagningsarbete i primärvård är det meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samtidigt som du ska ha förmåga att samarbeta med övrig personal på vårdcentralen. Vi lägger stor vikt vid att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8358
Kontakt
  • Karina Jansson, Enhetschef, 0104-416222
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725- 136279
Publicerat 2022-01-10
Sista ansökningsdag 2022-01-24

Tilbage til Ledige stillinger