Folktandvården, Hjo

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi är 17 medarbetare fördelat på tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Kliniken har 8 behandlingsrum. Arbetstiderna är 7.30 – 16.10 fyra dagar i veckan. Måndag eller tisdag arbetar du 9.30 – 18.10. Då vi planerar för en ombyggnad av lokalerna kan arbetstiden komma att justeras under viss tid.

Vårt arbetssätt landar i samarbete, det är vår framgång. Detta gör att du eventuellt i en framtid även kan få tjänstgöra på en närliggande klinik. Teamarbete och ständig utveckling med patienten i fokus är ett naturligt och viktigt inslag i vår vardag.

Hjo är en vacker småstad/trästad vid Vätterns strand. Västra stambanan med dess möjligheter finner du på 3 mils avstånd i Skövde. Hjo - Skövde har goda bussförbindelser.
Besök gärna www.hjo.se.

Hos oss får du ett stimulerande och utmanande jobb. 

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer blir efter överenskommelse. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hjo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8352
Kontakt
  • Lena Gustavsson, klinikchef, 070-913 66 47
Facklig företrädare
  • Carina Bergman, TT, 010-441 71 90
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Tilbage til Ledige stillinger