Folktandvården, Kungshamn

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Vi arbetar mycket med team och delegerat arbetssätt. Som tandhygienist ingår du i ett team bestående av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Kliniken har även ett team som ansvarar för uppsökande tandvård på äldreboenden. 

Om oss
Vi är ett gott gäng på 12 personer som arbetar i en toppmodern klinik i fräscha lokaler. Kliniken finns Hälsans Hus där vi kamperar ihop med Närhälsan, Rehabmottagning, Barnmorska och Ungdomsmottagning. Huset rymmer också ett Apotek.

Kungshamn är huvudorten i Sotenäs kommun som består av många småsamhällen så som Smögen, Hunnebostrand och Bohus-Malmön. Vi utgör en viktig samhällsfunktion för de boende i kommunen. Vårt uppdrag är att erbjuda nära och god vård med hög service.

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, trygghet och variation i vardagen. På sommaren fungerar vi som en akuttandvårdsklinik då vi är en av Västkustens mest populära kommuner. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Klinikens öppettider är 07.00-17.00 måndag till torsdag och 07.00-16.00 fredag.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7898
Kontakt
  • Klinikchef: Maria Turesson, 076 830 15 75
Facklig företrädare
  • Vision: Clary Karlsson, 070-082 32 16
  • SRAT: Annelie Franzén, 070-598 57 40
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Tilbage til Ledige stillinger