Närhälsan Vänerparken vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vänerparkens vårdcentral är centralt belägen i Vänersborg, mycket nära Resecentrum, dit man tar sig med både tåg och buss. Det är en väl fungerande och välbemannad enhet med hög läkartäthet, en stabil och kompetent personalgrupp som tar hand om drygt 13.000 listade patienter. Vårdcentralen har nio distriktsläkare, en kollega går i pension under våren och behöver ersättas.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer framför allt att arbeta med mottagningsarbete med planerade mottagningstider och akuttider i ett s.k. bedömningsteam. Där arbetar vi med de för dagen bokade patienterna i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterska. Du bereds möjlighet att handleda AT- och ST-läkare samt läkarstudenter. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning. Vi har även tvärprofessionella utvecklingsgrupper.

Det finns även möjligheter att arbetsuppgifterna innehåller online-arbete och ansvar för vissa områden inom vårdcentralen. Fast läkarkontakt erbjuds patienterna vilket ger dig en avgränsad patientgrupp som främjar kontinuitet och förbättrad arbetsmiljö med tydligt ansvar och uppdrag.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du innehar språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Erfarenhet av vårdcentralsarbete är meriterande.

Du har en god empatisk förmåga och för dig är ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande till kunder, patienter och kollegor en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl samarbetsförmåga som flexibilitet. Närhälsans kärnvärden som är att vara pålitlig, omtänksam och nytänkande är också viktiga för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7888
Kontakt
  • Lars Thuvesen, Vårdcentralchef, 0702 14 00 22
Facklig företrädare
  • Homan Navaee, Läkarförbundet, 010- 4415140
Publicerat 2021-12-17
Sista ansökningsdag 2022-01-26

Tilbage til Ledige stillinger