Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Vårdadministrativt centrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du ha ett arbete där du jobbar både med människor och administration? Tycker du om att jobba skift? Gillar du när ingen dag är den andra lik? Har du teamkänsla och lätt för att samarbeta i grupp? Vill du ha möjlighet att jobba på distans? Då kan du vara den vi söker!

Om verksamheten 

Vi på Vårdadministrativt centrum 3 Sahlgrenska söker nu en medicinsk sekreterare till traumaenheten på ett 6 månaders vikariat med möjlighet till förlängning. Hos oss på Vårdadministrativt centrum 3 (VAC3) bemannar 17 medicinska sekreterare Sahlgrenska akutmottagningen måndag till söndag, dag, kväll och natt, året runt. Du kommer jobba skift dag, kväll och helg, med arbetstider mellan 06:45-21:00.

Vi erbjuder dig ett 10-veckors rullande basschema med möjlighet till ett antal förändringar under varje period. 

Arbetsuppgifter 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sekreteraruppgifter såsom utskrift av journaler, diagnosklassificering och besöksregistrering i Elvis. Du kommer arbeta för samtliga av våra akutmottagningar Sahlgrenska, Östra, Mölndal, Gyn och Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Utöver detta ingår funktionen traumasekreterare, vilket innebär att vid ett traumalarm är du med inne på salen. Du dokumenterar bland annat mätvärden, skriver ut etiketter och armband, faxar remisser och ringer röntgen eller vaktmästare vid behov. Du har en viktig roll i traumateamet tillsammans med övriga yrkeskategorier så som läkare, sjuksköterskor och undersköterskor för att säkerställa patientsäkerheten.

Om dig 

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning. Har du dessutom erfarenhet av Melior, MedSpeech, Elvis och sjukvård är det meriterande. 

Du bör vara van vid att arbeta i högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du är flexibel och tycker att det är stimulerande att arbetet är mångsidigt och du har god samarbets– och  initiativförmåga. Vi värdesätter nytänkande, kreativitet och att du är öppen för förändrings- och utvecklingsarbete både på mottagningen och inom vår administrativa enhet.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-02-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7828
Kontakt
  • Enhetschef, Marie Lindevall , 070 – 081 67 98
Facklig företrädare
  • Vision, Aiste Lindqvist, 072 - 225 00 11
  • Vårdförbundet, Nicklas Modig , 076- 940 28 85
  • Kommunal, Karin Andersson , 070 - 392 88 63
  • SACO, Maud Eriksson , 031 - 343 10 22
Publicerat 2022-01-11
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Tilbage til Ledige stillinger