Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Din sommar på Skaraborgs Sjukhus

Att börja som sommarvikarie hos oss ger dig möjligheter att utvecklas och att knyta framtida kontakter. Den här sommaren kanske är starten på ditt arbetsliv inom specialistsjukvård!

Som medicinsk sekreterare hos oss kan din arbetsdag bland annat bestå av dokumentation, bokningar/kallelse av patienter, journal- och arkivhantering, ansvar för inkommande post och remisser eller hantering av telefonsamtal från patienter.

Vi vill ge dig den bästa möjliga sommaren hos oss och arbetar för att ge dig en så bra introduktion som möjligt utifrån dina behov och erfarenheter. Du kommer ingå i team som varje dag jobbar för att ge alla möjligheten till ett gott liv.

Hos oss kan du söka sommarvikariat i Skövde eller i Lidköping. Sommarperioden är mellan juni, juli och augusti. Exakt start- och slutdatum för anställning kan variera. 

 

Din kompetens

För att vara aktuell måste du uppfylla något av nedan:

  • Du är utbildad medicinsk sekreterare
  • Du studerar till medicinsk sekreterare och har genomfört ett år av studier, eller är läkarstuderande som genomfört termin 5 och då få arbeta som kanslist. Verksamheten gör alltid en individuell bedömning av kompetens utifrån verksamhetens krav, innan en eventuell anställning erbjuds.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Så här gör du om du är intresserad

Ansök redan idag! Var noggrann med att skicka in betygshandlingar som styrker att du är behörig.

I din ansökan ska du markera vilken ort du är intresserad av, rangordna i den ordning som motsvarar ditt intresse. Ange även i din ansökan om det finns någon avdelning du är speciellt intresserad av.

Vid arbete inom barnmedicin eller psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Rekrytering pågår löpande. Vi uppmuntrar dig att ansöka så snart som möjligt då vissa avdelningar börjar med introduktion tidig vår. Sista ansökningsdag är 2022-05-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2022-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde och Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7135
Kontakt
  • Klara Fredrikson, HR-specialist, 072-2140492
Facklig företrädare
  • Vision, 0500-431944
Publicerat 2022-04-22
Sista ansökningsdag 2022-05-31

Tillbaka till lediga jobb