Sjukhusen i väster, Geriatrik, neurologi och rehab, Avdelning 6, Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vi på geriatrikavdelning 6
Geriatrikavdelning 6 är en del av Verksamhetsområde Geriatrik neurologi och rehabilitering. Avdelningen är Kungälvs sjukhus strokeenhet och vi vårdar också patienter med andra internmedicinska diagnoser.

Avdelningen har 28 vårdplatser och leds av två chefer i gemensamt ledarskap. Vi är en av de strokeenheter i Sverige som erbjuder störst andel av strokepatienter rehabilitering i hemmet och våra patienter är mycket nöjda. Vi lägger stor vikt vid lärande i det dagliga arbetet och alla medarbetare ska genomgå vår interna strokekompetensutbildning.

Arbetssätt
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med det akuta skedet av omvårdnad och omhändertagande av inneliggande patienter. Som en del av vårt team kommer du att bemanna dag- och kvällspass vardagar och helger tillsammans med sjuksköterske- och undersköterskekollegor. Du arbetar även tillsammans med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och dietist för att på bästa sätt tillgodose patientens behov. Du har utöver dessa professioner hjälp av receptarie i arbetet med läkemedel samt av sjukhusets vårdplaneringsteam när det gäller samordning med kommun och primärvård.

Sedan 2019 befinner vi oss i nya Kungälvs sjukhus i helt nybyggda lokaler. Alla patienter vårdas här i eget rum utrustat med senaste tekniken inom området. Alla medarbetare inom olika professioner har i och med det de bästa förutsättningarna att ta vara på varandras och patienternas resurser och kompetens. Avdelningen är utrustad med ett avancerat patientkallelsesystem som bidrar till den tysta vårdmiljön.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av strokesjukvård, akutsjukvård eller vård av äldre. Utbildning inom något av dessa områden är meriterande. Vi ser gärna att du som söker har förmåga att arbeta självständigt, är flexibel och har intresse för att arbeta med människor i utsatta livssituationer. Du arbetar strukturerat och är bra på att kommunicera.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med fina kollegor och ett gott samarbete.

Några av våra förmåner
- Friskvårdsbidrag på 2000 kronor.
- Företagshälsovård för alla anställda.
- Fri hälso- och sjukvård inom öppenvård.

Kliniskt basår
För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska ingår Kliniskt basår under det första året i din tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, för att du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge dig möjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Hoppas du vill bli en av oss - välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6145
Kontakt
  • Åsa Kuivanen, vårdenhetschef, 076-1356211
  • Maria Bokedal, vårdenhetschef, 076-1464944
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets expedition, 0303-98844
Publicerat 2022-03-02
Sista ansökningsdag 2022-05-22

Tilbage til Ledige stillinger