Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Obstetrik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi är Sveriges största förlossningsklinik, hos oss föds det cirka 10 000 barn per år. Obstetrikenheten erbjuder vård under graviditet, förlossning och den närmaste tiden efter förlossningen.

På BB vårdas kvinnor och barn den närmaste tiden efter förlossningen. Du arbetar i en tempofylld och lärorik miljö där du ansvarar för vården av mor och barn under BB-tiden. I dina arbetsuppgifter ingår rådgivning, omvårdnad, stöd och information. Du arbetar i team med barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, obstetriker och sektionsledare. Vårt arbete bygger på samarbete och vi värdesätter ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter där du dagligen får göra skillnad för den nyblivna familjen i en unik situation i livet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill utvecklas hos oss på obstetriken och har som mål att bli barnmorska i framtiden. Amningsutbildning och erfarenhet från kirurgisjukvård är meriterande.

Vi vill att du är noggrann och arbetar patientsäkert. Du har god samarbetsförmåga och bemöter patienter, anhöriga och arbetskamrater på ett positivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/5889
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Wessberg, 072 - 202 70 25
  • Vårdenhetschef, Shabnam Ronaghi, 073 - 063 38 66
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Bergander, 076 - 940 28 98
Publicerat 2021-12-03
Sista ansökningsdag 2022-01-11

Tilbage til Ledige stillinger