Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP Slottis Korttidsvårdsavdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Korttidsvårdavdelning Slottis har åtta vårdplatser för femdygnsvård. Dessa motsvarar dels fem vårdplatser för barn och ungdomar upp till 18 år med psykiatrisk problematik som remitteras till Slottis för utredning och/eller behandling från BUP:s distriktsbaserade mottagningar. Dels tre akuta vårdplatser för patienter som blir inlagda via BUP Akutenhet i Göteborg.

Alla våra patienter vårdas enligt HSL. Enheten arbetar enligt vårdkedjeprincipen med avgränsande och specificerade uppdrag från remittenten. Vårdtiderna varierar beroende på uppdrag.

Verksamheten som bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv kännetecknas av hög kompetens samt en hög grad av samverkan.

Arbetsuppgifter

Som nattsjuksköterska på BUP Korttidsvårdsavdelning Slottis arbetar du tre nätter i veckan och har ingen helgtjänstgöring. Du har ett övergripande ansvar då natten bemannas med en sjuksköterska och en skötare. I ansvaret ingår att du är medicinansvarig, dokumentationsansvarig och att du ansvarar för att samarbeta med din kollega kring det psykopedagogiska behandlingsarbete som krävs.

Då Slottis tar emot patienter i det akuta skeendet behövs det vid behov att vi tar emot patienter under dygnets alla timmar. Som personal krävs det att du finner det utmanande att till viss del arbeta med det oförutsägbara.

Vi erbjuder handledning, självskydd och adekvat vidareutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet inom yrket. Är du psykiatrisjuksköterska ser vi det som meriterande. Erfarenhet av att som sjuksköterska arbeta med barn och unga är också önskvärt, gärna inom slutenvården för barn- och ungdomspsykiatrin. 

Vi vill att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och kan behålla lugnet i stressade situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Inför anställning begär vi utdrag från misstanke- och belastningsregistret. 

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 210701
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 93,7%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2188
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Malin Berglund, 031- 343 52 65, 070- 020 66 31
  • Vårdenhetsöverläkare, Catharina Winge Westholm, 031- 343 52 51, 070- 243 99 14
  • Sektionsledare, Therese Borgenlöv, 031- 365 52 50
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Jonas Andersson, 076- 235 82 35
Publicerat 2021-04-05
Sista ansökningsdag 2021-04-26

Tilbage til Ledige stillinger