Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K2, Onkologimottagningen SkaS

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

I verksamhetsområde Kirurgi, Urologi och Palliativ vård ingår kirurgens onkologimottagning i Skövde, Lidköping. Mottagningen i Skövde/Lidköping är kombinerad med onkologisk dagvårdsverksamhet och cytostatikabehandling.

Vi är inne i ett expansivt skede av verksamheten och söker nu nya medarbetare till vårt team i Lidköping. På enheten behandlar vi huvudsakligen patienter med bröst-, gastrointestinalcancer samt prostatacancer, såväl adjuvant som palliativt.

Arbetsuppgifter

Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i mötet med våra patienter och som sjuksköterska fungerar du som kontaktsjuksköterska under behandlingstiden. Mottagningsverksamheten består i att delta vid läkarbesök där medicinska behandlingar initieras och följs upp. I den onkologiska dagvårdsverksamheten administreras olika behandlingar men främst cytostatikabehandling. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med kollegor och läkare.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är onkologisjuksköterska alternativt sjuksköterska med intresse av att gå onkologisk vidareutbildning. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom onkologisk sjukvård eller med cytostatikabehandling är detta meriterande.

Du är som person förtroendegivande och har lätt för att skapa goda relationer både till kollegor och patienter. Du förstår vikten av det goda bemötandet gentemot patient och närstående, du har helhetssyn samt är genuint intresserad av onkologisk sjukvård. Du vill också bidra till verksamhetens utveckling. 

Övrigt

Skicka in din ansökan redan nu, urval och intervjuar sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2129
Kontakt
  • Sabina Kalabic, 0700 82 56 54
  • Catarina Holmström, 0700 82 48 80
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet: , 0500-43 19 36
Publicerat 2021-03-31
Sista ansökningsdag 2021-04-14

Tilbage til Ledige stillinger