Närhälsan, Sjuhärad, Herrljunga vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss 
Vi söker vårdcentralschef  till  Närhälsan Herrljunga vårdcentral. Vi är en mellanstor vårdcentral med cirka 8300 listade patienter. Vårt upptagningsområde består av landsbygd med två mindre tätorter och är en järnvägsknut med kommunikation i alla 4 väderstreck. Vårdcentralen ligger ca 10 minuters promenad från  resecentrum. Du erbjuds ett arbete på en trevlig och välfungerande arbetsplats med  25 engagerade och kunniga medarbetare och ett gott samarbete.  Tillsammans vill vi göra skillnad för invånarna utifrån våra ledord Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vill du läsa mer om Närhälsan Herrljunga vårdcentral kan du göra det på vår hemsida: http://www.narhalsan.se/herrljungavardcentra


Om arbetet
Som chef för vårdcentralen har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.
En av dina viktigaste uppgifter är att, tillsammans med medarbetarna, ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna.
Du ingår även i ledningsgruppen för primärvårdsområde 7 och verkar för hela områdets utveckling.

Om dig
Du har högskoleutbildning och erfarenhet i profession inom  vårdområde , chefs- och ledarutbildning samt  erfarenhet som chef. Du känner dig trygg i din chefsroll, är kommunikativ, mål- och resultatinriktad samt har stort intresse och förmåga att driva utveckling. Erfarenhet  från arbete inom primärvård är meriterande.


Övrigt
Urval sker löpande och vi  planerar  för intervjuer 19 april   och 21 april.  
Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Herrljunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2025
Kontakt
  • Primärvårdsområdeschef Maritha Bäck,, tfn 0705-16 21 46.
Facklig företrädare
  • Mattias Hjelm, Ledarna tfn 070-2390710 , Helene Hansson ,Vision tfn 070-0822731
  • Rebeka Arnljots , Läkarförbundet tfn 073-5699043, Lena Jansson , Vårdförbundet tfn 0724-519414
  • Lotta Björck Kommunal , ann-charlotte.bjorck@vgregion.se
Publicerat 2021-03-30
Sista ansökningsdag 2021-04-25

Tilbage til Ledige stillinger