NU-sjukvården, Område I, Akutmedicinklinik, MÄVA

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du arbeta i ett team där din kompetens värderas högt? Tillsammans med andra professioner är vi där för patienten. Vill du bli en del i vårt team?
MÄVA består av två vårdavdelningar och ett närsjukvårdsteam. På avdelningar vårdas sköra äldre patienter som är över 75 år och som har återkommande behov av akutsjukvård. Avdelningen har ett direktintag, vilket innebär att patienten vid akuta sjukdomstillstånd direkt kan komma till avdelningen utan att först bedömas på akutmottagningen. Hjärtsvikt, KOL, diabetes och infektioner är vanliga tillstånd hos patienterna som vårdas på avdelningen. Patienterna har oftast flera av dessa diagnoser i kombination vilket gör arbetet utvecklande och utmanande. BiPap, CPAP, arytmiregistrering/monitorering är andra delar av den avancerade vård som ges till patienterna.

Vi vill bidra till trygghet och ökad tillgänglighet där rätt vård till rätt patient skall ges i rätt tid och på rätt vårdnivå. Vi är en del av Samverkande sjukvård där samarbete mellan oss, ambulans, kommun och primärvård är en förutsättning.

Om oss
På MÄVA är vi starkt teaminriktade och vill utvecklas. Vi provar nya arbetssätt för att förbättra omhändertagandet för våra patienter samt för att utveckla vår personal. Gillar du ett omväxlande arbete där inte den ena dagen är den andra lik, akutsjukvård och en möjlighet att få göra skillnad för patienterna? Då kommer du att trivas på MÄVA.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. En god samarbetsförmåga krävs då arbetet genomförs i samverkan med andra vårdenheter och vårdgivare samt i samarbete med alla olika yrkesgrupper på avdelningen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Annonsen avser en nattjänst.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1975
Kontakt
  • Matthias Johansson, vårdenhetschef , tfn. 010-435 01 09
  • Kristina Ekeroth, vårdenhetschef , tfn. 010-435 03 91
Facklig företrädare
  • Anna Tjus, Vårdförbundet, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2021-03-25
Sista ansökningsdag 2021-04-15

Tilbage til Ledige stillinger