Skaraborgs Sjukhus, Förvaltningskontoret, Kommunikationsenheten

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Kommunikationsenheten vid Skaraborgs Sjukhus arbetar med kommunikationsstöd i olika former och består av fem kommunikatörer och två fotografer.

Arbetsuppgifter

En av våra medarbetare ska vara föräldraledig och beroende på vem du är så kan innehållet i tjänsten variera en hel del.

Antingen kommer du huvudsakligen jobba med innehåll, uppdatering och utveckling av våra olika webbplatser, ca 80% av din tid - eller också kommer webbarbetet vara en del av ditt jobb. Ingen dag är den andra lik och du kommer ställas inför tekniska och innehållsmässiga utmaningar i stort sett varje dag varför ett öppet sinne, humor och en inställning där ”ingenting är omöjligt” kommer att bidra till en bra dag på jobbet för såväl dig som dina kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad kommunikatör eller har motsvarande erfarenhet, kan Episerver, Adobe CS och Microsoft Office. Viljan att alltid leverera hög kvalitet är en drivkraft och du stimuleras av att lära nytt. Du är van att arbeta metodiskt och strukturerat. Vi söker dig som är initiativrik, snabb, lyhörd, lösningsfokuserad, prestigelös och målfokuserad. Tempot är högt och du vet när det är ”good enough” Du håller givna deadlines och är stresstålig. Du har lätt att skifta fokus och prioritera. Du är kundfokuserad och serviceinriktad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Placeringsort är Skaraborgs Sjukhus Skövde – här finns dina kollegor inom enheten.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2021-04-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4267
Kontakt
  • Michael Malmborg, Kommunikationschef, 0500-43 10 00 (växel)
Facklig företrädare
  • Vision, 0500 - 43 19 44
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Tilbage til Ledige stillinger