Närhälsan Skene Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Skene vårdcentral ligger i Skene i natursköna Marks kommun med goda kommunikationer till Göteborg, Borås och Varberg. Vårdcentralen har fina lokaler och är belägen i samma byggnad som Södra Älvsborgs Sjukhus Skene och har 11 500 listade patienter. Vi är 35 medarbetare som har en bra sammanhållning och tar ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas då det är vår övertygelse att det gynnar våra patienter.

Du kan läsa mer om Närhälsan Skene vårdcentral på vår hemsida: http://narhalsan.se/skenevardcentral

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat triagering samt rådgivning i både telefon och på mottagning. Du kommer även att ha en egen mottagning samt göra hembesök . Vi arbetar med ständiga förbättringar och du kommer att vara en viktig del i ett av de fyra patientteam som vårdcentralen är indelad. I tjänsten ingår även viss jourtjänstgöring.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med någon form av specialistkompetens, till exempel astma/KOL, diabetes eller hjärtsjukvård. Har du några års erfarenhet inom primärvård är det meriterande. Vi söker dig som vill arbeta teambaserat med rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Att du agerar professionellt, är kommunikativ och har ett gott bemötande är en självklarhet för oss.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4266
Kontakt
  • Ann-Charlotte Lundell, Vårdcentralchef , Tel. 070-625 97 29
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, Tel. 072-451 94 14
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-10-15

Tilbage til Ledige stillinger