Naturbruksförvaltningen

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Beskrivning
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt i unika utbildningsmiljöer. Du ingår i ett team med verksamhetsutvecklare, som utvecklar skolornas utbildningsmiljöer och ansvarar för drift och skötsel.
Vi jobbar för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Nu söker vi Projektledare/fastighetsutvecklare med inriktning bygg med placering i Axevalla som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till utvecklingen av de gröna näringarna i Västra Götaland genom unika utbildningslokaler. 

Arbetsuppgifter
Du kommer som projektledare att självständigt leda investeringsprojekt för Naturbruksförvaltningens räkning inom området bygg/anläggning. Du ansvarar för genomförandet av byggprojekt med tillhörande infrastruktur, från tidigt skede till färdig byggnad/anläggning i samarbete med externa fastighetsägare och vår hyresvärd Västfastigheter. Arbetet innebär medverkan i upphandling av konsulter och entreprenörer. Du ansvarar för byggprojekt med kostnader och tid samt kund- och myndighetskontakter. I rollen ingår att vara beställaransvarig gentemot skolenheterna och externa konsulter, entreprenörer och fastighetsbolag. Första uppdraget kommer vara projektering och nybyggnationen av Axevalla hästanläggning. Resor inom Västra Götalandsregionen ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har civil- eller högskoleutbildning med inriktning samhällsbyggnad, byggteknik eller motsvarande. Alternativt har du ingenjörsutbildning på gymnasienivå inom området. Du har flerårig erfarenhet av att självständigt leda bygg- och anläggningsprojekt med ansvar för tid, kostnad och resultat. Du har även erfarenhet som projektledare/byggledare eller konsult/entreprenör, inom politiskt styrd verksamhet. Du har stor vana att förhandla och driva projekt mot uppsatta mål.
Vidare har du goda kunskaper i svenska och god vana vid administrativa IT-system. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med god kunskap och praktisk erfarenhet av entreprenad juridik. Meriterande är även erfarenhet av offentlig upphandling och arbete med miljöklassningssystem samt erfarenhet av lantbrukets driftsbyggnader och utbildningslokaler.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och initiativtagande. Du har god organisationsförmåga samt samarbets- och kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och är administrativt strukturerad. 

Villkor

Tillsvidareanställning med 100 % sysselsättningsgrad. Tillträde januari 2021 eller vid överenskommelse. Sista dag för ansökan är 27 september. 
Intervjuer kommer ske 5 oktober i Axevalla. Därefter referenstagning, slut intervjuer sker vid behov em. 12 oktober.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde januari 2021 eller vid överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4228
Kontakt
  • Mårten Sundblad, Driftschef , 073-7561749
Facklig företrädare
  • Christian Valsamidis, Akavia, 070-0822957
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Tilbage til Ledige stillinger