Sjukhusen i väster, Operationsavdelningen, Frölunda Specialistsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård på vardagar inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/uppvakningsenhet. Vi har en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat.

Inom några år kommer det att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Frölunda Specialistsjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Kungälvs sjukhus.

Beskrivning

Vill du vara med och utveckla operationsverksamheten på Frölunda Specialistsjukhus? Nu ger vi dig möjligheten att arbeta tillsammans med oss.
Vi har tre operationssalar med fyra specialiteter; ortopedi, kirurgi, gynekologi och öron-näsa-hals. Vi bedriver planerad vård med fokus på dagkirurgiska ingrepp men har även viss slutenvård. Verksamheten pågår dagtid, måndag till fredag. Du erbjuds här ett omväxlande arbete med möjlighet till kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska får du möjlighet att arbeta med flera olika specialiteter och med både vuxna och barn. I ditt arbete ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska, huvudsakligen på operationsavdelningen men ibland också på någon av sjukhusets mottagningsoperationssalar, med vilka vi har ett nära samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad operationssjuksköterska. Det är meriterande om du har mångårig erfarenhet från våra specialiteter samt ha arbetat i systemen ORBIT och T-DOC. Du tycker det är stimulerande med både teamarbete och självständigt arbete, ofta i högt tempo och med fokus på ett säkert och effektivt flöde. Du har ett intresse för verksamhetsutveckling och tycker det är självklart att arbeta med ständiga förbättringar.

Villkor

Dagtid, måndag till fredag. Intervjuer kommer att pågå fortlöpande.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4137
Kontakt
  • Anne-Marie Bernesjö, vårdenhetschef, 0728-53 61 23
Facklig företrädare
  • Elisabeth Hansson, Vårdförbundet, 031-342 51 30
Publicerat 2020-09-18
Sista ansökningsdag 2020-10-02

Tilbage til Ledige stillinger