NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 42

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du utveckla en bred kompetens som undersköterska? Välkommen att bli en av oss på avdelning 42!

Om verksamheten
Vi är specialister på magtarmsjukdomar, leversjukdomar, njursjukdomar, endokrinologi och diabetes. Vi bedriver både akutsjukvård och planerad vård för exempelvis AV-fistel operationer, saltbelastningar och koloskopier. Hos oss erbjuds patienten en personcentrerad och avancerad vård, medan du som undersköterska får en bred kompetens och goda förutsättningar till utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker nu en medarbetare som vill vara med och utveckla avdelning 42 tillsammans med oss. Utbildad undersköterska, det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom akutsjukvård. 

Du är en person som trivs med ett fartfyllt arbete. Du har en god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och arbetar alltid utifrån ett patientfokuserat förhållningssätt. För dig, likväl som för oss, är det en självklarhet att bidra med ett gott humör på arbetsplatsen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4133
Kontakt
  • Camilla Jansson, Vårdenhetschef, 010-435 04 26
Facklig företrädare
  • Annika Isaksson, Kommunal, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2020-09-08
Sista ansökningsdag 2020-09-22

Tilbage til Ledige stillinger