Närhälsan Bemanningsenheten

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Bemanningsenhetens uppdrag är att ersätta personal vid sjukdom och annan frånvaro samt prioritera våra insatser utifrån Närhälsans behov vid ca 40 vårdcentraler i Storgöteborg. Hos oss arbetar sjuksköterskor, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

För att värna om gemenskapen inom bemanningsenheten träffas vi regelbundet på gemensamma arbetsplatsträffar och utvecklingsdagar. Här får vi möjlighet att bland annat ta upp frågor som rör vårdcentralernas olika arbetssätt och lokala rutiner.

Om arbetet

Som anställd på Bemanningsenheten erbjuds du ett omväxlande arbete där du får möta patienter med varierande åldersstruktur och åkommor. Arbetet innebär främst mottagningsarbete där du tar emot patienter med olika behov såsom såromläggningar, injektioner och blodtryckskontroller. Arbetet kan också innebära assistering vid enklare operationer, samt telefonrådgivning och triagering.

I vårt bokningssystem får du en tydlig bild över din personliga schemaläggning upp till två månader framåt.

Kompetensutveckling är en viktig del av arbetet hos oss. Närhälsan har ett stort utbud av internutbildningar och vi tillgodoser dessa utbildningstillfällen under arbetstid.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har tidigare erfarenhet av primärvård. För att passa in hos oss behöver du ha en bred klinisk och praktisk kompetens samt att du genom erfarenhet lärt dig att göra bedömningar i olika typer av situationer. Vi ser gärna att du har påbyggnadsutbildning inom diabetes eller astma/KOL. Du skall behärska svenska i tal och skrift.

Du är trygg i din kompetens och tycker om nya möten med patienter och kollegor. Personliga egenskaper som vi värdesätter är flexibilitet, engagemang och samarbetsförmåga samt att du är stresstålig och har servicekänsla.

Särskild hänsyn kommer att tas till din sociala förmåga, att du kan arbeta självständigt och att du är strukturerad. Du ska ha tidigare arbetserfarenhet där du fått använda dessa erfarenheter/förmågor. Vi kommer också lägga stor vikt vid personliga egenskaper samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4127
Kontakt
  • Pia Schwarz, Enhetschef, Tfn 0733 - 70 60 03
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-09-28

Tilbage til Ledige stillinger