Regionhälsan Studierektorsenheten Göteborg

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Om arbetet

Som studierektor för ST-läkare får du ett roligt, omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter till egna initiativ och utvecklande kontakter. Du medverkar bland annat vid kompetensvärdering, deltar vid utbildningsplanering och anordnar ST- och handledardagar. Uppdraget innebär många kontakter med verksamhetschefer och handledare i såväl privat som offentlig driftsform. Du har möjlighet att driva utbildningsfrågor såväl regionalt som nationellt.

Uppdraget som studierektor innebär att du har ett övergripande ansvar för ST-läkarnas utbildning inom primärvården, där du ansvarar för att våra ST-läkare har ett kvalitativt gott utbildningsklimat och får god handledning.

Om dig

Du är specialist i allmänmedicin med intresse för att utveckla specialiteten allmänmedicin. Du behöver även ha genomfört handledarutbildning och ha praktisk erfarenhet av att handleda.

Du arbetar idag som distriktsläkare på offentlig eller privat vårdcentral, har intresse för utbildningsfrågor, god social kompetens och god förmåga att samarbeta, samt trivs att arbeta såväl självständigt som i team.

Om oss

Studierektorsenheten för primärvården i Västra Götaland är producentneutral och verkar för god kvalitét inom verksamhetsförlagd utbildning (VFU) och utbildning för läkare (allmäntjänstgöring och specialiseringstjänstgöring), vilket bland annat bidrar till långsiktig kompetensförsörjning i Västra Götalandsregionen. Organisatoriskt hör vi till den nybildade förvaltningen Regionhälsan.

ST-utbildningen i allmänmedicin i Västra Götalandsregionen har ett gott rykte och antalet ST-läkare har ökat markant de senaste åren. Satsningar har påbörjats för att ställa om till nära vård med fler specialister i allmänmedicin som ett uttalat mål. Vi behöver därför en förstärkning och söker nu en kollega inom vårt geografiska område Göteborg.

Villkor

Uppdraget som studierektor är på 50 % och kombineras med din ordinarie anställning som distriktsläkararbete på offentlig eller privat vårdcentral. Uppdraget är tidsbegränsat och pågår under 3 år med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4126
Kontakt
  • Per Backman, tf. studierektorschef, 0708 – 69 22 16
  • Camilla Sandin Bergh, ST-studierektor, 0700 - 82 40 31
Facklig företrädare
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet, Jakob.Nyhlen@slf.se
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-09-24

Tilbage til Ledige stillinger