Närhälsan Sollebrunn Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Sollebrunn rehabmottagning är belägen centralt i samhället. På mottagningen arbetar två fysioterapeuter/sjukgymnaster och två arbetsterapeuter. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen samt arbetar utifrån Vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom primärvårdsrehabilitering och vi har specialiserad fysioterapeut inom OMI och JEMS som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Om arbetet

Du erbjuds en stimulerande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Det ställs höga krav på yrkeskompetens och självständighet samtidigt som du ska ha förmåga att samverka med övriga på enheten. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att vår personal har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Som alla medarbetare kommer du att ingå i mottagningens utvecklingsarbete. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med erfarenhet från primärvård. Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där initiativtagande, ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor är viktiga inslag. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett intresse för verksamhetsutveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enlig överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollebrunn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4116
Kontakt
  • Ulrik Gerdin, Enhetschef , 070- 544 14 36
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736 - 63 68 89
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Tilbage til Ledige stillinger