Södra Älvsborgs sjukhus, BUP, Neuropsykiatrisk mottagning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
I vårt team har vi behandling och habilitering för alla patienter med autismspektrumdiagnoser och normal kognitiv funktion. Vi genomför många neuropsykiatriska utredningar på barn och ungdomar.
Vi arbetar med psykoedukativa insatser och förebyggande åtgärder så som föräldrautbildningar och ungdomsgrupper, där vi gärna ser att specialpedagogen/specialläraren deltar. Som specialpedagog/ speciallärare kommer du att finnas med både i utredningar och behandling av våra patienter. I rollen som specialpedagog/speciallärare hos oss kommer du få samverka mycket med förskola/skola.

Om neuropsykiatriska teamet
Vår mottagning startade hösten 2015 och har sedan dess vuxit. Vi är fortsatt i en utvecklingsfas och hoppas att du vill vara med och bidra! I teamet finns läkare, psykologer, specialpedagog, logoped, arbetsterapeut, sjuksköterska och socionomer och arbetet sker tvärprofessionellt. Varje profession är en nödvändig pusselbit för att vi ska kunna hjälpa våra patienter och deras familjer.

Din profil
Vi söker dig som utbildad speciallärare eller specialpedagog med erfarenhet av yrket. Vi ser gärna att du har kunskap eller intresse för av att arbete med barn och ungdomar med neuropsykiatriska svårigheter samt aktuella utrednings och behandlingsmetoder för denna grupp. Många av våra patienter har ytterligare barnpsykiatrisk problematik därför är även kunskap eller intresse för detta område meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet där vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och trygg i din yrkesroll.

Om ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss. Bifoga gärna kopia på utbildningsbevis i din ansökan.

Vill du arbeta i ett positivt team med stora möjligheter till utveckling och ömsesidigt lärande så sök denna tjänst!

Psykiatrins kvarter
SÄS investerar långsiktigt och bygger nya lokaler för psykiatrins kvarter som omfattar verksamheterna inom vuxenpsykiatrin samt barn- och ungdomspsykiatrin. Kvarteret byggs och tas i bruk i flera steg och beräknas vara helt klart för invigning i början av 2021.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4021
Kontakt
  • Jenny Linder, vårdenhetschef, 033-616 16 84
Facklig företrädare
  • Aktuellt fackförbund nås via sjukhusets växel, 033-616 10 00
Publicerat 2020-09-02
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Tilbage til Ledige stillinger