Södra Älvsborgs sjukhus, infektionsavdelning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vill du bli vår nya kollega?
Nu söker vi en erfaren sjuksköterska som vill arbeta natt på vår nya infektionsavdelning.

Arbetsuppgifter
Infektionsavdelningen har idag 14 slutenvårdsplatser och vi vårdar patienter i alla åldrar från barn till vuxna med varierande diagnoser omfattande alla typer av infektionssjukdomar. Om drygt ett år så kommer infektionsavdelningen att ha 28 vårdplatser, alla enkelrum med sluss.

Vi håller på att bygga en ny infektionsenhet med all infektionssjukvård samlad i en byggnad tillsammans med vårdhygien och sprututbyte. Hos oss får du därför möjlighet att vara med och påverka framtidens infektionssjukvård och att arbeta i nya ljusa, rymliga och anpassade lokaler!

Kliniken består, förutom av infektionsavdelningen också av infektionsmottaning, ögonenhet, vårdhygien och hud/könsmottagning.

Vårt uppdrag är att ge en god och säker vård till alla våra patienter. Vårt arbete genomsyras av kvalitets-, delaktighet- och patientsäkerhetstänkande. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att minimera onödig väntan och strul. Vi vill göra rätt från början.

Arbetstid
Annonsen avser en tjänst med arbetstid enbart natt och tjänstgöring 2 av 5 helger. Vi planerar egna individuella scheman som är verksamhetsanpassade med 10 veckors mellanrum.

Vårt erbjudande till dig är:

 • Att få vårda patienter i alla åldrar, i en klinik med ett brett utbud och stor variation som ger goda möjligheter till personlig utveckling.
 • Ett omväxlande och roligt arbete med gott stöd av erfarna arbetskamrater. Vi är en bra arbetsplats med ett gott samarbetsklimat.
 • Kompetensutveckling och utbildningar utifrån dina och verksamhetens behov.
 • En trygg och säker introduktion/bredvidgång under minst 5 veckor med erfaren sjuksköterska och dubbelt ob-tillägg under natten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av infektionssjukvård eller annan kompetens som kan tillföras verksamheten ses som meriterande. Du har en positiv inställning och har en förmåga att arbeta gränsöverskridande. Då vi arbetar i team ställs stora krav på god samarbetsförmåga, helhetssyn och flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet såsom trygghet i yrkesrollen, samarbete i grupp och förmåga att behålla lugnet i pressade situationer.

Övrigt
Som anställd hos finns även olika förmåner. Bland annat:

 • - Satsningar på kompetensutveckling och lärande för många yrkesgrupper
 • - Förmåner vid studier
 • - Förmånliga försäkringar
 • - Föräldrapenningtillägg
 • - Friskvårdsbidrag
 • - Fri öppen hälso- och sjukvård både inom länet och övriga landsting
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3990
Kontakt
 • Maria Börjesson, vårdenhetschef, 033-616 15 52
Facklig företrädare
 • Matilda Jäntti, Vårdförbundet , 033-616 25 91
Publicerat 2020-09-23
Sista ansökningsdag 2020-10-31

Tilbage til Ledige stillinger