Närhälsan Kongahälla vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Kongahälla vårdcentral ligger i nybyggda Kongahälla Center. Vi flyttade in i nya lokaler i maj 2019. Vi har drygt 5800 listade patienter och listningen går stadigt uppåt. Här finns mycket bra pendlingsmöjligheter med Kungälvs resecentrum i direkt anslutning, alldeles vid E6. Vi har ett nära samarbete med Rehab som vi delar lokaler med.

Om arbetet

Arbetet innebär sedvanliga uppgifter för en underläkare på vårdcentral. Du kommer att ha planerade samt akuta mottagningstider. Varje dag finns tillgång till handledare, som ger dig stöd och kunskapsutbyte. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Om dig

Du är legitimerad läkare, med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt innehar språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Du är dessutom en engagerad person som uppskattar samarbete, att ta egna initiativ, underhålla och utveckla din och teamets kompetens samt vara med och driva vår vårdcentral framåt. Närhälsans kärnvärden står för omtanke, pålitlighet och nytänkande och detta är egenskaper du ska ha och förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3952
Kontakt
  • Maria Fast, Vårdcentralschef, 070-0824338
Facklig företrädare
  • Maria Wartig, Läkarförbundet, 073-3842737
Publicerat 2020-08-31
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Tilbage til Ledige stillinger