Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 6, Kardiologi, Avdelning 92

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om avdelningen

Avdelning 92 har inriktning mot akut kranskärlssjukdom och allmän kardiologi. På vår avdelning vårdas patienter med arytmier, kärlkramp, hjärtinfarkt och patienter som skall/ har genomgått PCI. Vi har en akutsjukvårdsinriktning med ett stort in- och utflöde av patienter från akutmottagning, direktinläggning via ambulansen, hjärtmottagningen samt andra sjukhus inom regionen.

Om tjänsten

Du som undersköterska har ett patientnära arbete där du observerar patientens kliniska tillstånd, uppmärksammar tecken på försämring, kontrollerar viktiga mätvärden och rapporterar eventuella avvikelser.

Dokumentation av mätvärden, fallriskbedömningar, nutritionsstatus, sårvård, blodprovstagning och EKG samt att säkerställa patientens omvårdnadsbehov utgör en stor del av arbetsuppgifterna. Du hanterar medicinteknisk utrustning och hjärtövervak.

Vi erbjuder

När du börjar hos oss får du introduktion under handledning. Utbildningsinsatser genomförs regelbundet. Oavsett om du är relativt ny i yrket eller har arbetat några år kommer vi se till att du känner dig trygg i din roll, för att ge bästa möjliga vård och bli en i vårt team. 

Om dig

Du ska trivas med att arbeta i en akut verksamhet där arbetet ställer krav på förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du behöver ha lätt för att kommunicera och samarbeta med olika yrkeskategorier där du är en viktig del i det team som arbetar tillsammans för patienten med patienten.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Sahlgrenska
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3927
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Elenore Brandin , 072 - 452 09 18
  • Sektionsledare, Ramona Wennerberg, 031 - 342 98 31
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström, 031 - 342 82 95
Publicerat 2020-08-27
Sista ansökningsdag 2020-09-24

Tilbage til Ledige stillinger