Regionhälsan Biskopsgården barnmorskemottagning

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Om oss

Biskopsgården barnmorskemottagning är HBTQ diplomerad och vi arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015. Mottagningen är belägen i ett mångkulturellt område och ingår i en familjecentral. Vi arbetar även familjecentrerat med norra Biskopsgården. Förutom barnmorskeverksamhet har mottagningen även ultraljud och profylax. Vi bedriver samarbete med gynekologer, psykologer, socionomer, dietist och BVC-mottagningar.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och tar vara på din initiativkraft.

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa med arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, ultraljud, preventivmedelsrådgivning, föräldrastöd i grupp, gynekologiska cellprovskontroller och STI-förebyggande arbete. Även telefonrådgivning och handledning av studenter ingår.

Arbetet som barnmorska är självständigt samtidigt som du har gott stöd av dina erfarna kollegor. 

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning.

Vi värdesätter att du som person är ansvarsfull, flexibel, positiv samt har god initiativ- och samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet för dig.

Vi söker dig som ser glädjen i utmaningarna med att arbeta i ett mångkulturellt område, med människor från världens alla hörn.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3907
Kontakt
  • Ingela Lindh, Enhetschef, 0761 - 36 17 60
Facklig företrädare
  • Jeanette Ros, Vårdförbundet, 0700 - 82 21 54
Publicerat 2020-09-08
Sista ansökningsdag 2020-09-22

Tilbage til Ledige stillinger