Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M2, Läkare

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vi är cirka 40 läkare på kliniken med ett flertal specialiteter så som gastroenterologi, kardiologi, hematologi, invärtesmedicin, akutläkare och geriatrik. Inom hematologin har vi en överläkare, två vikarierande överläkare, två ST-hematologer (färdiga invärtesmedicinare) och en ST-läkare inom invärtesmedicin med tänkt framtid inom hematologi. Medicinkliniken i Lidköping har 56 vårdplatser och avd 6, där hematologin inryms, har 20 vårdplatser. Hematologiplatser styrs efter behovet.

Arbetsuppgifter

Avdelning- och mottagningsarbete med tyngdpunkt på hematologimottagningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistkompetens inom hematologi och gärna även inom internmedicin som vill vara med att utveckla hematologin inom Skaraborgs Sjukhus. Placeringen är i Lidköping! 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3363
Kontakt
  • Processchef, Fredric Sahlin, 0510 - 850 65
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet , Via sjukhusväxeln, 0500-43 10 00
Publicerat 2020-08-18
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Tilbage til Ledige stillinger