Närhälsan Ulricehamn vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Ulricehamn vårdcentral. Du kommer till en arbetsplats med 50  kreativa medarbetare som tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på arbetet, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö. Vårdcentralen har cirka 14 400 listade invånare och tillhörande distriktssköterskemottagning i Dalum.
Vi har en bred verksamhet med BVC, psykisk hälsa, mobil hemsjukvård, laboratorium, fotvård och nära samarbete med rehabiliteringsenheten.
För oss är det viktigt att du som arbetar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden.

Om arbetet

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete. Som enhetschef är du direkt underställd vårdcentralchefen och du kommer att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för del av personalgrupp vilket innebär personalansvar, arbetsmiljöansvar, ekonomiansvar, bemanningsansvar, schemaläggning samt verksamhetsuppföljning och utvecklingsarbete.

Om dig

Du är utbildad i någon av de professioner som arbetar på en vårdcentral. Vi ser gärna att du har aktuell arbetserfarenhet från primärvård och med arbetsledande funktioner. Det är viktigt för oss att du tar självständiga beslut samt att du har en grundtrygghet i din profession. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet. Det är en fördel om du är bekant med våra datasystem som Asynja visp och TeleQ med flera. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Anställningsintervjuer kommer hållas 24 och 28 augusti. Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen som utgår från regionens fyra grundläggande chefskriterier: Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap, Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ulricehamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3253
Kontakt
  • Marita Bäck, Primärvårdsområdeschef, 0705 - 16 21 46
Facklig företrädare
  • Helene Hansson,Vision 070 082 27 31, Mattias Hjelm, Ledarna 070-239 07 10
  • Lena Jansson, Vårdförbundet 077 142 04 20, Rebeka Arnljots, SACO 073-569 90 43
Publicerat 2020-07-27
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Tilbage til Ledige stillinger