Närhälsan, Fyrbodal

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Bengtsfors vårdcentral är belägen i norra Dalsland. Vi betjänar cirka 8.300 patienter som valt att lista sig hos oss. Vi är en väl inarbetad vårdcentral med bred kompetens. Vid vårdcentralen arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor inom diabetes, astma/KOL och hjärta/kärl, BVC, psykiatrisjuksköterska/KBT-terapeut, kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Närhälsan Dals-Ed vårdcentral har drygt 4.800 listade patienter. Vi är en välstrukturerad vårdcentral med hög kompetens inom yrkesgrupperna. Hos oss bedrivs en komplett primärvård med specialistmottagningar inom BVC, diabetes, hjärta/kärl, astma/KOL, fotvård och dietist. Vårdcentralen har en samtalsmottagning med psykolog, leg. psykoterapeut och kurator med KBT-kompetens. Vi arbetar i fräscha lokaler och under samma tak har vi familjecentral, mödravård, ungdomsmottagning, sjukgymnastik och arbetsterapi som vi har ett nära samarbete med.

Om arbetet

Som medicinsk fotvårdsspecialist i primärvården arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Du arbetar självständigt, bokar själv dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynia Visph. Du samverkar med olika aktörer i vårdkedjan kring patienten och är en del i vårdcentralens diabetesteam tillsammans med bland annat läkare och diabetessköterskor.  Du är delaktig vid undervisning till patienter i till exempel diabetesskola och även vid utbildning/information till personal och studenter. Du deltar även aktivt i verksamhetens utvecklings/ förändringsarbete

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinskfotvårdare, gärna med inriktning diabetesfotvård. Erfarenhet från medicinsk fotvård är meriterande. Du har förmågan att både arbeta självständigt, och har även lätt för att samarbeta, är ansvarstagande, kundorienterad och serviceinriktad och har ett bra bemötande av patienter och medarbetare. För att nå ett bra resultat är det viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Du kommer att tjänstgöra både på Bengtsfors respektive Dals-Eds vårdcentral.

Varmt välkommen med din ansökan!



Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Bengtsfors och Ed
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3139
Kontakt
  • Lena Örtengren, Vårdcentralchef Dals-Ed, 010-4416375
  • Eva Torger Malvila, Vårdcentralchef Bengtsfors, 010 - 441 63 10
Facklig företrädare
  • Petter Askeröd, Kommunal, 010 - 441 63 49
Publicerat 2020-06-23
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Tilbage til Ledige stillinger