Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Geriatrik Mölndal, Avdelning 235

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Till oss kommer patienter över 65 år i behov av den specialiserade geriatriska kompetensen. Det innebär att vi arbetar med kirurgi, medicin och ortopedi. Patienter med akuta höftfrakturer kommer med direktspår från ambulansen. Vi har även direktinläggningar via vårt Mobila team. Hos oss utreds, behandlas och rehabiliteras personer med somatisk, ofta multifaktoriell sjukdom för att kunna uppnå optimal funktion. Under vardagar har vi ett inskrivningsteam samt ett vårdplaneringsteam till vår hjälp.  Med patienten i fokus arbetar vi teambaserat med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, farmaceuter, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Du blir uppbackad i det dagliga arbetet och är en del i en engagerad arbetsgrupp. Inom verksamhet Geriatrik, Mölndal är vi två vårdavdelningar som dagligen samarbetar med varandra.

Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och 2019 vann vi områdets Kvalitetspris för strukturerade omvårdnadsronder. All personal uppmuntras att komma med idéer och vara delaktiga i att driva olika projekt för att skapa en god vård och bra arbetsmiljö,

Din nya arbetsplats?

  • Du får arbeta med både kirurgi, medicin eller ortopedi.
  • Du får en bred kompetens och arbetar med avancerade bedömningar av en skör patientgrupp.
  • På geriatriken får du arbeta med helhetsbilden av patienten.
  • Vi ligger i framkant med vårt kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.
  • Du får en ordentlig introduktion och ett tydligt och engagerat ledarskap.

Om arbetet

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterskor, vilket innebär en varierande och stimulerande arbetsdag.

Vem söker vi?

Om du är legitimerad sjuksköterska kan du vara vår nya kollega! Kunskap och/eller erfarenhet av akutsjukvård är meriterande för tjänsten. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor.  Du gillar struktur och vill tillsammans med oss utveckla en säker vård och stimulerande arbetsmiljö. Arbetet som sjuksköterska kräver att du kan samarbeta och har en god kommunikationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Känner du att detta är din framtida arbetsplats? Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi erbjuder dig

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska får möjlighet att gå det kliniska basåret som är vårt introduktionsprogram. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också auskultation på annan verksamhet. Har du arbetat längre än ett år får du ta del av utbildningar och reflektion för att vidareutvecklas i din profession. Du kommer successivt få möjlighet att fördjupa dig inom något ansvarsområde på enheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3031
Kontakt
  • Vårdenhetschef avdelning 234, Malin Samuelsson, 072- 201 90 65
  • Vårdenhetschef avdelning 235, Josefin Elfvin , 070- 082 35 87
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Karin Frank , 070- 082 34 19
Publicerat 2020-08-05
Sista ansökningsdag 2020-11-30

Tilbage til Ledige stillinger