NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Sektion 1, Avdelning 57

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om avdelning 57
Avdelning 57 är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning med tonvikt på akuta kristillstånd och tillhör den vuxenpsykiatriska slutenvården, placerad på NÄL i Trollhättan. Vi har totalt 14 vårdplatser och vårdar patienter enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) eller Lagen om Psykiatrisk tvångsvård (LPT). Vi utreder, diagnostiserar och behandlar patienter med akuta psykiatriska tillstånd och sjukdomar, där tillstånden kräver inneliggande specialistvård.

Målet med vården är att ge patienten ett optimalt dagligt liv. Vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl fysiska som psykiska och sociala aspekter. Arbetsgruppen består av läkare, kurator, specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor med vidareutbildning i psykiatri. På vår avdelning sätter vi arbetsmiljö och vårdmiljö högt på agendan. Vi arbetar systematiskt kring daglig styrning och verksamhetsutveckling som i sin tur möjliggör en kontinuerlig utveckling av vårdkvalité och patientsäkerhet. Behandlingsarbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Som sjuksköterska ingår du i teamet och arbetar utifrån kontaktmannaskap.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, kvällar och helger.


Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska
  • Du bör vara öppen för förändringar och villig att bidra till utveckling av verksamheten
  • Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, god social kompetens där personlig lämplighet, humor och positivt tänkande är en klar merit


Kliniskt basår
Som nyexaminerad sjuksköterska ingår du i NU-sjukvårdens kliniska basår. Det kliniska basåret är en satsning för att ge nyexaminerade sjuksköterskor en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om oss. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/2842
Kontakt
  • Therese Johansson, avdelningschef, tfn. 010-435 05 71
Facklig företrädare
  • Ida Nielsen, Vårdförbundet, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2020-08-05
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Tilbage til Ledige stillinger