Folktandvården, Ulricehamn

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Som enda Folktandvårdsklinik i kommunen har vi jourverksamhet samtliga vardagar, ej helger.

Om oss
Folktandvården Ulricehamn är en relativt stor klinik med åtta tandläkare och tre tandhygienister, 29 anställda totalt. Verksamheten bedrivs med kontinuerligt utvecklingsarbete och teamtandvård. På kliniken finns mycket kompetens och erfarenhet. Kliniken har lustgasutrustning och för närvarande 3 team som arbetar med lustgas.

Folktandvården Ulricehamns målbild är att vara ett kompetenscentrum med spetskompetens inom alla områden, att vara en modern klinik med det senaste och med en god tillgänglighet för våra patienter där patienterna blir tryggt omhändertagna i stabila team.

Klinikens öppettider är 07.30-18.00 måndag och tisdag, 07.30-17.00 onsdag och torsdag samt 07.30-16.00 fredag.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Du är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. 
Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi planerar att hålla intervjuer 29 oktober (kl.10-12.30), samt 31 oktober (kl.13-16). Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ulricehamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5405
Kontakt
  • Klinikchef Åsa Andergrand, 070-08 24 342
Facklig företrädare
  • Cecilia Johansson, TT, 070-788 49 34
Publicerat 2019-10-10
Sista ansökningsdag 2019-10-23

Tilbage til Ledige stillinger