Folktandvården, Hjällbo Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du arbetar även med förbyggande munhälsa bland elever på grundskolor/uppsökande tandvård på äldreboenden.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Hjällbo har 12 behandlingsrum. Här arbetar 10 tandläkare, 6 tandhygienister och 10 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 30 medarbetare. Klinikens öppettider är 07.30-17.00 måndag och tisdag till fredag 07.30-16.00. Vi är en av Folktandvårdens VFU-kliniker och tar emot studenter som går KUT (kompletterande utbildning för tandläkare utbildade i länder utanför EU) samt tandhygienister under tandhygienistutbildningarna vid Göteborgs universitet. Kliniken nås mycket lätt med kollektivtrafik från centrala Göteborg.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

God samarbetsförmåga och flexibilitet är också de egenskaper som vi värdesätter.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hjällbo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4777
Kontakt
  • Lidia Strömsten, 0705-756589
  • Louise Johansson, 0700825294
Facklig företrädare
  • Anneli Sandell, Vision, 0702-077172
Publicerat 2019-08-29
Sista ansökningsdag 2019-09-11

Tilbage til Ledige stillinger