Mottagning unga vuxna (MUX)

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Om oss

Mottagning unga vuxna, MUX, är en psykiatrisk mottagning på vårdnivå mellan primärvård och specialistpsykiatri. MUX vänder sig till unga vuxna mellan 18 och 28 år med psykisk ohälsa och erbjuder i första hand psykologiska behandlingar, gruppbehandlingar, familjeinterventioner och läkemedelsbehandling. Mottagningen är belägen i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Mottagningen startade 2014 och har både behandlings- och metodutvecklingsuppdrag.

Här arbetar psykiater, psykolog, socionom/familjeterapeut, psykiatrisjuksköterska, fysioterapeut, medicinsk sekreterare och områdeschef.

Läs om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som psykiater är kliniska/diagnostiska bedömningar, farmakologisk behandling och sjukskrivningsbedömningar. Du har fortlöpande behandlingskontakt med patienter och det finns möjlighet att arbeta psykoterapeutiskt eller med grupper.

Vi har ett välutvecklat teamarbete med sambedömningar, erfarenhetsutbyte mellan professionerna, ett gott kollegialt samarbete och ett öppet arbetsklimat. Deltagande i behandlingskonferenser och remissteam samt bedömning av egenremisser ingår också i arbetsuppgifterna.

Eget utvecklingsarbete och intresse för verksamhetsutveckling uppmuntras och regelbunden teamhandledning är en självklar del av arbetet hos oss. Vår ambition är att erbjuda dig en attraktiv, trivsam arbetsplats med utrymme för såväl egen utveckling som ett nära och stimulerande samarbete i teamet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistutbildning inom allmänpsykiatri. Du ska ha erfarenhet av arbete med patienter med psykisk ohälsa, unga vuxna och av att arbeta i team.

Du har en god samarbetsförmåga och du ser till helheten i ditt arbete. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta i team på ett strukturerat sätt. Du är intresserad av att förstå helheten när det gäller psykisk ohälsa och psykisk sjukdom och du är öppen för ett multiprofessionellt synsätt när det gäller behandling och samarbete kring patienterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60 %. Om du önskar något lägre sysselsättningsgrad, kan det eventuellt diskuteras.

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4477
Kontakt
  • Jenny Thunberg Benjaminsson, områdeschef , 0705- 43 55 80
  • Cecilia Boldt-Christmas specialistläkare psykiater, 0761-30 61 32
Facklig företrädare
  • Emma Spak, Läkarförbundet , 0703- 09 22 95 emma.spak@slf.se
Publicerat 2019-08-28
Sista ansökningsdag 2019-09-18

Tilbage til Ledige stillinger