Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva, Administrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
På Sahlgrenska har verksamheten fyra stycken psykiatriska akutvårdsavdelningar varav vårdavdelning 81 är en av dem. Du kommer att sitta nära dina sekreterarkollegor vilket underlättar såväl introduktionen som det dagliga arbetet framöver. Att arbeta för en vårdavdelning innebär att du varje dag kommer att ha kontakt med läkare och sjukvårdspersonal där en av de stora uppgifterna är en kontrollerande funktion rörande framförallt tvångsvård. Den medicinska sekreteraren fyller en väldigt viktig roll för den psykiatriska akutvårdsavdelningen. Du har relativt fria händer att förvalta det förtroendet och tillsammans med läkare och sjukvårdspersonal utveckla det arbetet till förmån för patientsäkerheten.

Parallellt med avdelningsarbetet vill vi erbjuda dig ett uppdrag som innebär att vara sekreterare i vår kompetensutvecklingsgrupp som vi förkortar KUG. Där träffas samtliga yrkesutvecklare under ledning av en ordförande som är direkt underställd verksamhetschefen en gång per månad. Din uppgift blir att skriva minnesanteckningar från de mötena samt beställa resor och logi i samband med de utbildningar som godkänts liksom att föra statistik över desamma. Ett roligt och utvecklande uppdrag som lämpar sig väl som parallelluppdrag till avdelningsarbetet.

Om arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är förstås att skriva diktat för avdelning 81. Samarbetet sekreterarkollegorna emellan är väldigt viktigt och något vi sätter stort värde på, så, när kollegor behöver hjälp - hjälper vi till att skriva även för andra avdelningar och mottagningar än den en själv ansvarar för. Det är bara du själv som sätter stopp för hur mycket du känner och vill hjälpa till rent administrativt för vårdavdelningen. Relationen till läkarna, som vi ju främst skriver för, är betydelsefull och bygger på en ömsesidig respekt.

Om dig
Vi söker dig som har en vårddokumentationsutbildning. Meriterande om erfarenhet av mötesadministration finns liksom kunskap om ELVIS och Melior, men det är inte nödvändigt. Vi vill att du som tycker om att arbeta och gärna hjälper dina sekreterarkollegor självmant söker. För, utöver en noggrann sekreterare till avdelningen vill vi också få en fin och kollegial arbetskamrat då glädje och en god arbetsmiljö är av största vikt för oss alla.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snaradt
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4410
Kontakt
  • Enhetschef, Ann-Charlotte Högberg, 031-343 98 06 eller 070-338 08 08
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 070-082 33 93
Publicerat 2019-08-12
Sista ansökningsdag 2019-08-30

Tilbage til Ledige stillinger