NU-sjukvården, Barn- och ungdomspsykiatri, Öppenvårdsmottagning Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Öppenvården utgör basen i den Barn- och ungdomspsykiatriska verksamheten och är första ledet i vårdkedjan med dit tillhörande slutenvård och mellanvårdsformer.

Den öppna barn- och ungdomspsykiatrin ska ses som en del av närsjukvården. Uppdraget är att främja psykisk hälsa hos barn och ungdomar 0-18 år och deras familjer.

I öppenvårdens uppdrag ingår att samverka med andra instanser, såväl i det enskilda patientärendet som när det gäller att utveckla rutiner för samverkan med andra aktörer såsom skola, socialtjänst, barnomsorg, annan länssjukvård och primärvård.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska arbetar du med medicinska uppföljningar, bedömningar och behandling av barn och ungdomar. Ditt arbete sker i nära samverkan med läkare och övriga medlemmar i teamet.

Samverkan med skola, socialtjänst, barn- och ungdomshabilitering och barn- och ungdomsmedicin är viktiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning till psykiatrisjuksköterska eller barnsjuksköterska.

Det är positivt om du har erfarenhet från vård av barn och ungdomar eller psykiatrisk vård.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi söker därför en positiv och kreativ person som kan ingå i vårt team.

Övrigt
Vi begär utdrag ur Belastnings- och misstankeregistret på alla som vi erbjuder anställning.

Vi arbetar dagtid, måndag-fredag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4404
Kontakt
  • Emma Utter, enhetschef, tfn 010-435 21 01, e-post: emma.utter@vgregion.se
  • Suzanne Åberg Blad, sjuksköterska, tfn 010-435 21 20
Facklig företrädare
  • Anette Fristedt, Vårdförbundet, tfn 010-435 69 54
Publicerat 2019-08-06
Sista ansökningsdag 2019-09-03

Tilbage til Ledige stillinger