Angereds Närsjukhus, Ungdomsmottagningen

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Varmt välkommen till Angereds Närsjukhus, det lilla sjukhuset med det stora uppdraget! Hos oss erbjuds specialistvård för både barn och ungdomar samt vuxna inom en rad områden. Dessa består av exempelvis psykiatri, smärta, neurologi, kirurgi, ortopedi och gynekologi. Sjukhuset är nybyggt och modernt med ett uttalat närsjukvårdskoncept. Som arbetsgivare erbjuder vi dig utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att göra skillnad för en bättre hälsa hos invånarna i Nordost. Hos oss engagerar sig alla medarbetare i verksamhetsutveckling och för det goda mötet. Vi är ett av sjukhusen inom Sjukhusen i väster, en förvaltning som ingår i Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Kungälvs sjukhus och Frölunda specialistsjukhus. Vi bedriver verksamhet i huvudsak under dagtid på vardagar.

Gå gärna in och läs mer om oss på:
www.angeredsnarsjukhus.se
https://www.facebook.com/angeredsnarsjukhus/

Är du undersköterska och intresserad av att arbeta i en mångkulturell stadsdel med ungdomar? Då kan du vara den vi söker!

Ungdomsmottagningen vid Angereds Närsjukhus (ANS) behöver förstärka sitt team under ett år med möjlighet till förlängning med anledning av studieledighet. Verksamheterna i ANS är kvalitetsstyrda och utgår från patientens behov. ANS är tänkt att bli ett utvecklings- och forskningscentrum för närsjukvård i en mångkulturell storstadsmiljö. Sjukhuset är tobaksfritt och verkar för att främja hälsan bland medborgarna i Nordost.

Om oss
Ungdomsmottagningen på Angereds Närsjukhus riktar sig till ungdomar mellan 13-24 år och deras föräldrar i Angered och har kontakter med grundskolor och fritidsgårdar i Angered samt med andra aktörer. Vi arbetar med att hjälpa och stödja ungdomar i Angered med fokus på förebyggande hälsa, identitet, sexualitet och vård. Ungdomsmottagningen är en enhet under Barn och ungdomsverksamheterna och i dagsläget består mottagningen av vårdenhetschef, kuratorer och barnmorskor. Läkare finns i anslutning till Ungdomsmottagningen. Ungdomsmottagningen är HBTQ-diplomerad.

Ungdomsmottagningen är belägen i fina lokaler på Angereds Torg 5, i närheten av Angereds Närsjukhus.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår traditionella undersköterskeuppgifter inkluderande förrådsbeställning och provtagning. Ett gott bemötande är mycket viktigt då du är vårt ansikte utåt och den första person som ungdomen möter på mottagningen. Du kommer att ha enkel telefonrådgivning och individuella kontakter med ungdomar i nära samarbete med dina kollegor. Du assisterar vårdpersonal vid mottagningen och deltar till viss del i utåtriktat informationsarbete vid exempelvis skolor. I arbetet ska du vara lättillgänglig i frågor kring ungdomars hälsa och bidra till kompetensutveckling bland yrkeskategorier som arbetar med ungdomar i nordöstra Göteborg. Du deltar även i arbetet med att fortsätta bygga upp en välfungerande ungdomsmottagning. I befattningen ingår viss kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer

  • Utbildning som undersköterska
  • Goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt
  • Erfarenhet av provtagning
  • Erfarenhet av arbete med ungdomar

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska vara initiativrik, serviceinriktad och ha en god förmåga att arbeta i såväl team som självständigt. Då du ska delta i det hälsofrämjande arbetet utåt är det viktigt att du är kommunikativ och initiativtagande.

Meriterande

  • Språkkunskaper utöver svenska är meriterande
  • Erfarenhet av arbete på ungdomsmottagning

Övrigt
Vi anser att mångfald i personalstyrkan är en väsentlig faktor för att nå bra verksamhetsresultat och för att utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet. Därför beaktas mångfaldsaspekten vid rekryteringen. Tjänsten är ett vikariat på 1 år då nuvarande medarbetare ska vara studieledig.

Varmt välkommen med din ansökan!
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4397
Kontakt
  • Lisa Jobson Drews,, tfn 0738-243100
Facklig företrädare
  • Pia Rönnesjö, Kommunal,, tfn 031-3326978
Publicerat 2019-08-28
Sista ansökningsdag 2019-09-11

Tilbage til Ledige stillinger