Akutmottagning barn- och ungdomsmedicin, Barn- och ungdomskliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om verksamheten
Barn- och ungdomsmedicinmottagning är en specialistmottagning för barn och ungdomar med medicinska sjukdomar. Vi tar emot barn och ungdomar under 18 år som kommer på remiss från vårdcentral och andra vårdgivare.

Om tjänsten
Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta som specialistsjuksköterska hos oss. Du kommer att få ett särskilt ansvar för diabetespatienter och huvuddelen av din arbetstid kommer att läggas på arbete inom detta område. Det är ett variationsrikt, självständigt arbete där du till stor del själv ansvarar för att organisera ditt arbete men du har även tätt samarbete med övriga professioner på mottagningen.

Vi är en trivsam arbetsplats med bra kamratskap och stor erfarenhet inom barnsjukvård. Vi värnar om en hög patientsäkerhet, nöjda patienter och anhöriga samt en god, trevlig och stimulerande arbetsmiljö. Vi erbjuder kompetensutveckling relaterade till dina och verksamhetens behov.

Arbetstid
På Barn- och ungdomsmedicinmottagningen arbetar du vardagar dagtid och du är ledig röda dagar.
Var 5:e helg, samt ev under sommaren efter verksamhetens behov, tjänstgör du dag/kväll på lämplig enhet på kliniken.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Meriterande erfarenhet av arbete inom barnsjukvård, samt erfarenhet av arbete med diabetespatienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån ett barnperspektiv. Att arbeta med barn kräver kreativitet och tålamod för att skapa ett förtroende hos patienten och dennes vårdnadshavare. Bemötandet är avgörande i alla situationer. Det är även viktigt med noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet och helhetssyn. Då diabetessjukvården är ett allt mer teknikintensivt område så behöver du ha lätt för att ta till dig ny teknik och trivas med att arbeta med medicinteknisk apparatur.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur misstanke- och belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efteröverenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4181
Kontakt
  • Mia Tiensuu, vårdenhetschef, 033-616 24 31 mia.tiensuu@vgregion.se
  • Maria Börjesson, vårdenhetschef, 033-616 28 33 maria.borjesson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Helena Antonsson, Vårdförbundet, vx 033-616 10 00
Publicerat 2019-07-08
Sista ansökningsdag 2019-08-25

Tilbage til Ledige stillinger