Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Vårdadministrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta i en spännande och dynamisk miljö tillsammans med övrig administrativ personal och vårdpersonal. På administrativa enheten inom Ortopedin är vi totalt 42 medarbetare; medicinska sekreterare, receptionister/administratörer, samt systemadministratörer. Verksamheten är geografiskt fördelad på tre sjukhus.

Om tjänsten

Inom ortopedin finns många olika specialiteter, vilket gör arbetet varierande och stimulerande. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i Rygg- och Tumörteamet med möjlighet att utvecklas och söker dig som är driven och vill vara med och påverka. Dina arbetsuppgifter består av all förekommande medicinsk dokumentation och diagnosregistrering. Därutöver processarbete inom enheten och service till vårdgivare (läkare). Vi arbetar tillsammans för utveckling och förbättring, där du och dina synpunkter är viktiga.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller har likvärdig utbildning. Vana vid Melior och ELVIS är meriterande. Du ska ha god organisationsförmåga, ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga då vi arbetar med teambaserad vård. Du är positiv, engagerad och är intresserad av ett roligt, stimulerande och självständigt arbete.

Vi kommer hålla intervjuer löpande under annonseringstiden så välkommen med din ansökan, redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4180
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Alvelin , 070-020 67 46
Facklig företrädare
  • Vision, Marie Tjärnlund , 076-130 37 88
Publicerat 2019-09-06
Sista ansökningsdag 2019-09-30

Tilbage til Ledige stillinger