Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk kemi, Provtagningscentral

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker dig som vill arbeta i en spännande verksamhet som präglas av god omvårdnad.

Din nya arbetsplats?
Vi söker nu en medarbetare till Provtagningscentralen på Angereds Närsjukhus, som är en del av verksamhetsområdet Klinisk Kemi. Totalt är provtagningscentralen belägen på fyra platser; Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus samt Angereds Närsjukhus. Samtliga delar av provtagningscentralen är mottagningar som bedriver drop-in verksamhet. Vi ger service till sjukhus, primärvården och privatläkare. Öppettiderna för våra mottagningar är 07.15-15.30.

Verksamhetsområdet Klinisk Kemi, som provtagningscentralen är en del av, är ett miljöcertifierat och ackrediterat laboratorium. Vi sätter stort värde på kvalitet och arbetar efter vår värdegrund "Tillsammans för patienten med patienten".

Om arbetet
Vi är ett härligt arbetslag som ställer upp för varandra! På arbetsplatsen arbetar tre medarbetare från Klinisk Kemi och har gemensamt lokaler med Närhälsan. Hos oss är alla yrkeskategorier viktiga och tillsammans ger vi bästa möjliga service till våra patienter.

Ingen dag är den andra lik och består bland annat av kapillär- och venös provtagning, övervakad urinprovtagning samt glukosbelastning. Som nyanställd hos oss får du självklart bredvidgång och handledning under din introduktion. Tjänsten är ett vikariat.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker och som vill ge bästa möjliga vård till våra patienter. Du ska ha stor erfarenhet av både kapillär- och venös provtagning. Du ska även ha god erfarenhet av barnprovtagning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Flexlab & LabBest. Meriterande är även tidigare erfarenhet av övervakad urinprovtagning och glukosbelastning.

Som biomedicinsk analytiker hos oss behöver du vara flexibel och trygg i din arbetsroll. Du är även stresstålig, bra på att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Du är empatisk och har ett gott och professionellt bemötande mot våra patienter, kunder och medarbetare. Självklart har du ett intresse och engagemang att ge god service till våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Låter det intressant? Kontakta Enhetschef Margareta Karlsson, 070-082 41 56, så berättar vi mer!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4024
Kontakt
  • Enhetschef, Margareta Karlsson , 070-082 41 56
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Berit Johansson , 070-082 36 47
Publicerat 2019-06-28
Sista ansökningsdag 2019-07-12

Tilbage til Ledige stillinger