Södra Älvsborgs Sjukhus , Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om oss på BUP
Vår Barn- och ungdomspsykiatriska klinik tillhör i sjukhusorganisationen en grupp tillsammans med Barnkliniken och två Vuxenpsykiatriska kliniker. Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken utmärker sig nationellt genom att leva upp till vårdgarantin som innebär ett första besök inom 30 dagar.

BUP-kliniken består av fyra öppenvårdsmottagningar i Alingsås (Mitten-Älvsborg), Borås och Skene. Akutmottagning, neuropsykiatriskt utredningsteam, mellanvård samt heldygnsvård är placerade i Borås. Till kliniken hör också två åldersövergripande mottagningar (BUP och VUP); Psykiatrisk öppenvårdsmottagning för asylsökande samt PTSD-mottagning.

Kliniken har en grundsyn när det gäller patienter och deras familjer som bygger på ett såväl medicinskt som kognitivt, utvecklingspsykologiskt, psykodynamiskt och systemteoretiskt synsätt och innefattar nationella och kliniska riktlinjer.  Vi arbetar utåtriktat med samarbetspartners som skola, socialtjänst, habilitering, barnmedicin, ungdomsmottagning och vuxenpsykiatrin.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, sjuksköterska, psykologer, socionomer och sekreterare. Som sjuksköterska kommer du att ha ett nära samarbete med mottagningens överläkare och andra behandlare. Du kommer att bistå med medicinuppföljningar och telefonbesök vid receptförnyelse. Psykoedukation individuellt eller i grupp är en viktig del av arbetet liksom samverkansmöten med våra kringresurser. Arbetstiderna är förlagda till vardagar.

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i trivsam miljö och engagerade arbetskamrater. Klinikens medarbetare har en hög kompetens som både ska bevaras och vidareutvecklas, varför det finns en mycket generös inställning till vidareutbildning/utveckling för alla våra medarbetare. Vi erbjuder även handledning till alla medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från barn- och ungdomspsykiatriskt arbete. Även specialistutbildning i psykiatri eller psykoterapi är meriterande. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderar vi högt.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3986
Kontakt
  • Clary Hansson, vårdenhetschef, 033-616 49 18
  • Ulrika Bramstång, vårdenhetschef, 033-616 27 86
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, nås via växel, 033-616 10 00
Publicerat 2019-06-26
Sista ansökningsdag 2019-08-16

Tilbage til Ledige stillinger