Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet GLA

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Är du medicinsk sekreterare och vill arbeta i ett engagerat och kompetent administrativt team på vår utredningsmottagning?

Då är detta arbetet för dig. Vi finns i trevliga lokaler på Sahlgrenska sjukhusetoch servar lungutredningsmottagningen med all administrativ service. Vi är två medicinska sekreterare som arbetar tillsammans och arbetsuppgifterna har tyngdpunkt mot patientdokumentation i kombination med administration runt våra multidisciplinära konferenser och övrig administrativ service.

Administrativa enheten inom verksamhetsområdet GLA har cirka 40 medarbetare och geografiskt finns vi på Sahlgrenska och Högsbo sjukhus. Enheten kännetecknas av -patienten i fokus, kvalitet i arbetet genom samarbete/utveckling av administration samt god arbetsmiljö. Då vi har lång tradition av, och ser det som mycket viktigt, att ta emot studenter från vår grundutbildning är det en stor fördel om du har vana vid eller intresse för att lära dig handleda studenter.

Vi ser oss som ett administrativt stöd till alla övriga yrkeskategorier inom verksamheten och arbetar tillsammans för att ge den absolut bästa administrativa servicen i verksamheten. Inom enheten finns tre resurssekreterare som har som uppdrag att täcka luckor såväl planerade som oplanerade.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?
- Ett utvecklande arbete med eget ansvar.
- Chans till fördjupning inom det medicinska området.
- Ett team med kollegor som har möten veckovis och tar ett stort ansvar som grupp.
- Kompetensutveckling inom för dig relevanta områden.
- Möjlighet till arbete på distans.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning medicinsk sekreterare YH-nivå eller motsvarande. God vana vid Officepaketet, yrkeserfarenhet samt en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av ELVIS och Melior. Viktiga personliga egenskaper är förmåga att arbeta mycket självständigt, ha ett gott bemötande, god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga, flexibilitet och noggrannhet. Du måste vara utvecklingsinriktad och gilla förändringar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3924
Kontakt
  • Enhetschef, Elisabeth Luts, 070-082 49 99
Facklig företrädare
  • Vision, Niki BLomqvist, 070-082 47 24
Publicerat 2019-06-24
Sista ansökningsdag 2019-07-25

Tilbage til Ledige stillinger