Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M1, Lungmedicin

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Lungmedicinskt centra på Skaraborgs Sjukhus består av lungavdelningen, lungmottagningen samt allergicentrum. Vi jobbar aktivt med att förbättra arbetsmiljön och skapa en rolig och utvecklande arbetsplats. Medarbetare driver och utvecklar enheten tillsammans med enhetscheferna. För oss på lungmedicin är kompetensutveckling mycket viktigt då det är det som driver både vår verksamhet och oss som enskilda individer framåt.

På lungmottagning genomförs utredningar samt undersökningar så som bronkoskopi och spirometri. Som sjuksköterska assisterar man läkare samt har egna patientbesök. Det finns också olika ansvarsområden som exempelvis syrgas, ventilatorer och cystisk fibros. Onkologmottagningen ansvarar för SVF-patienter (standardiserade vårdförlopp) och genomför bland annat cytostatikabehandlingar. KOL-mottagningen samarbetar med läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, tandsköterska och kurator i ett KOL-team som har prisats för sitt utvecklingsarbete.

Låter detta intressant? Sök då till oss och har du några frågor är det bara att du hör av dig så berättar vi gärna mer om vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på lungmottagningen samt eget ansvarsområde. Arbetet är i grunden förlagt till dagtid på mottagningen samt helgtjänst på avdelningen enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Rekryteringsprocessen sker fortlöpande under ansökningsperioden. Välkommen att söka ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med många kompetenta och framför allt trevliga medarbetare! Ta tillfället i akt!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3899
Kontakt
  • Andreas Lestander Melin, Enhetschef, 072-226 56 13
  • Vivianne Dackestål, Enhetschef, 072-203 20 57
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 0500-43 19 36
Publicerat 2019-06-20
Sista ansökningsdag 2019-07-15

Tilbage til Ledige stillinger