Kungälvs Sjukhus, Geriatrik och rehabilitering gemensamt, Rehabenhet

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning
Rehabenheten består av fysioterapi, arbetsterapi, dietist, logopedi, kuratorsenhet, mobilt palliativt team, smärtenhet samt ljusenhet. Rehabenheten är en del av Geriatrik- och rehabiliteringskliniken, som är en akutklinik med en strokeenhet och en geriatrisk ortopedisk avdelning.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med inneliggande patienter inom medicin och geriatrik med olika funktionsnedsättningar och rehabiliteringsbehov. Fysioterapeuterna arbetar även på sjukhusets kirurg- och ortopedavdelningar, intensivvårdsavdelning och akutmottagning. Vi har även öppenvårdsverksamhet. 

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast är självständigt men innebär också ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner på avdelningarna. Vår fysioterapigrupp präglas av samarbete, erfarenhet och kreativitet. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person har du en positiv inställning och sätter alltid patientens bästa i centrum. Du tar initiativ, är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Du har förmågan att arbeta bra tillsammans med andra människor och har ett empatiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort önskvärt.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3753
Kontakt
  • Monica Ahlberg, rehabchef, 0303-987 30, mob 0700-85 27 74
Facklig företrädare
  • Amanda Orlinis Widell, 0303-987 27
Publicerat 2019-06-14
Sista ansökningsdag 2019-06-28

Tilbage til Ledige stillinger