Närhälsan Heimdal- och Trandared Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Närhälsan Heimdal- och Trandared Vårdcentral söker en Medicinsk Fotvårdsspecialist, med tjänstgöring 50% på varje vårdcentral.

Vårdcentralerna Närhälsan Heimdals vårdcentral  med ca 35 anställda  och Trandareds vårdcentral  med drygt 20  medarbetare ligger båda centralt i Borås. Heimdals vårdcentral har drygt 9600 listade och Trandareds vårdcentral har ca 7600 listade . Arbetet är omväxlande, intressant och utvecklande och trivselfaktorn bland våra medarbetare är hög. Hos oss blir du en del av ett kompetent team av olika yrkeskategorier som kännetecknas av samarbete, stort engagemang och hög kreativitet. Tillsammans arbetar vi för att göra skillnad för invånarna utifrån våra ledord ” Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande”.

Om arbetet
Som Medicinsk Fotvårdsspecialist i primärvården arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Du arbetar självständigt, bokar själv dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynia Visph. Du samverkar med olika aktörer i vårdkedjan kring patienten och är en del i vårdcentralens diabetesteam tillsammans med bl a läkare och diabetessköterskor.  Du är delaktig vid undervisning till patienter i t.ex. diabetesskola och även vid utbildning/information till personal och studenter. Du deltar även aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete. Som undersköterska är du en del av teamarbetet på vårdcentralen där dina uppgifter kan bli att assistera läkare vid patientbehandlingar/undersökningar, tillsyn och i ordningsställande av behandlingsrum, förråd mm.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av medicinsk fotvård, förmåga att arbeta självständigt, och har lätt för att samarbeta. Du ska ha undersköterskeutbildning och fotvårdsspecialistutbildning, helst med inriktning diabetesfotvård. Erfarenhet från medicinsk fotvård är meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga. Du har god samarbets- initiativ och organisationsförmåga. Är ansvarstagande, kundorienterad och serviceinriktad och har ett bra bemötande av patienter och medarbetare. För att nå ett bra resultat är det viktigt att du delar våra kärnvärden och är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, (50% på vardera vårdcentral)
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3730
Kontakt
  • Gunilla Ackelid, Vårdcentralschef, Trandared VC, tel. 070-020 75 22
  • Zouitza Koltsida, Vårdcentralschef, Heimdal VC, tel. 070-020 59 05
Facklig företrädare
  • Marie Gustafsson, Kommunal, tel. 070-020 77 83
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-07-12

Tilbage til Ledige stillinger