Närhälsan Angered rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ miljö på Angered Rehabmottagning. Hos oss arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, logped och kanslister. Vår arbetsplats präglas av god sammanhållning och gemenskap. Vi ger våra medarbetare goda möjligheter till vidareutveckling genom metodkurser, universitetskurser och auskultation. Angered är en mångkulturell stadsdel och arbetet hos oss innebär spännande möten med olika kulturer och många lärorika samtal med patienter och övriga invånare i stadsdelen. Våra ledord är: pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Om arbetet

Ditt arbete kommer bestå i att möta, konsultera och behandla patienter i neurovårdteamet och i mottagningsarbetet på Närhälsan Angered rehabmottagning. Du kommer att undersöka, utreda och behandla personer med funktionsnedsättningar och aktivitetsbegränsningar, i alla åldrar och med varierande diagnoser och besvär. Åtgärderna sker individuellt och/eller i grupp och utförs både på mottagning och i patientens hem.

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet inom neurorehabilitering på minst 2 år är önskvärt samt meriterande med 15 hp inom neurorehabilitering. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du är intresserad och tar egna initiativ till förbättring och utveckling och vill tillsammans i teamet arbeta för att fortsatt utveckla teamets arbete. Du har även ett gott bemötande, är pålitlig och omtänksam. Eftersom arbetsbelastningen tidvis kan vara hög är det viktigt att du klarar av högt tempo och kan prioritera bland arbetsuppgifterna. Du har B-körkort.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3726
Kontakt
  • Jennie Hilbert, Enhetschef, 0700 - 82 45 64
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, 0700 20 79 97
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-08-16

Tilbage til Ledige stillinger