Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Omsorgspsykiatri

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du intresserad av att arbeta både inom slutenvårds-och öppenvårdsform? Vill du vara med och göra stor skillnad för patienter inom omsorgspsykiatrin? Om ja, ta då chansen att söka tjänsten som psykolog hos oss! Varmt välkommen!

Verksamhetsområde Psykiatri kognition och äldrepsykiatri vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver vård inom tre huvudsakliga fält; omsorgspsykiatri, minnesrelaterade sjukdomar och äldrepsykiatri. Inom klinik bedrivs omfattande forskning.

Omsorgspsykiatrin är en specialistenhet, bestående av en mottagning som huvudsakligen erbjuder konsultativa specialistinsatser och en slutenvårdsavdelning som har sex vårdplatser. Vi vänder oss till personer över 18 år med intellektuell funktionsnedsättning och svår psykiatrisk problematik. Vi arbetar i team och bedriver specialiserat utrednings-, behandling-, och rehabiliteringsarbete med hänsyn till medicinska, omvårdnadsmässiga, psykologiska och psykosociala faktorer. Psykologresursen inom omsorgspsykiatrin består av två tjänster och en PTP-tillsättning höstterminen 2019.

Det pågår ständigt förbättringsarbeten på enheten och vi önskar att du med ditt engagemang och entusiasm bidrar och utvecklas med oss. Vi kan garantera dig ett omväxlande, utvecklande och roligt arbete - ingen dag kommer att vara den andra lik.

Du erbjuds friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort med mera. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Vi satsar på vår personal! Vi förser dig med goda utvecklingsmöjligheter i form av bland annat utbildning, handledning, ett stimulerande arbete samt en god stämning bland dina kollegor.

Tycker du vår arbetsplats verkar spännande? Vill du vara med och sprida kunskaperna kring vår målgrupp och känna att du har ett betydelsefullt arbete? Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Psykologens arbetsuppgifter inom omsorgspsykiatrin är i första hand utredning/bedömning av funktionsnivå och/eller eventuell neuropsykiatrisk symtomatologi. Utbildning och handledning av personal samt utvecklings-och förbättringsarbete är en stor del av psykologens arbetsområde. Arbetsuppgifterna består även av behandlingsinsatser, konsultationer och hembesök. Arbetet innebär kontakter med patientens nätverk. Vi arbetar i tvärprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, skötare, kuratorer, psykolog, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist och kanslist.

Som psykolog hos oss kommer du att arbeta både i öppenvårds- och slutenvårdsform. Arbetet är utmanande, omväxlande och mycket stimulerande!

Tjänsten innebär ett vikariat under minst sex månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning.

Du har ett genuint intresse för och erfarenhet om vår målgrupp. Du kommer att ingå i ett härligt team med kollegor som brinner för att arbeta med patientgruppen och som stöttar samt ställer upp för varandra. Arbetet kan vara komplicerat samt komplext, därför söker vi dig som trivs med utmaningar, som är flexibel och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom goda värderingar, gott bemötande, god samarbetsförmåga och lyhördhet. Viktigt att du är positiv, engagerad och att du har lätt för att anpassa dig till olika arbetsmiljöer. Vi ser gärna att du är självständig, lösningsfokuserad och att du tar initiativ. Önskvärt om du har kunskap i neuropsykologisk utredning avseende barn och/eller vuxen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3481
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Diana Hellmér , 070- 289 38 65
  • Psykolog omsorgspsykiatri, Inga Eldblom , 031-343 87 48
Facklig företrädare
  • Sveriges psykologförbund, Eva Björklund, 031-343 38 59
Publicerat 2019-05-28
Sista ansökningsdag 2019-06-25

Tilbage til Ledige stillinger