Habilitering & Hälsa, Hörselverksamhet, Borås

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning
Hörselverksamheten erbjuder habilitering/rehabilitering. Verksamhetens målgrupp består av personer i alla åldrar med bestående hörselskada/dövhet/dövblindhet. Arbetet sker i syfte att öka delaktigheten i samhället och ge ett så meningsfyllt liv som möjligt. Vi arbetar i multiprofessionella team där vi utgår från patientens unika behov. Vi erbjuder diagnostisering, hörselrehabilitering, utprovning/anpassning av hörseltekniska hjälpmedel och teknisk service. Verksamheten tar även emot studenter för handledning.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef är din uppgift att ansvara för personal, ekonomi, arbetsmiljö samt kvalitetssäkring och utveckling av Hörselverksamhetens Audionommottagning i Södra Älvsborg utifrån gällande ekonomiska, organisatoriska ramar och samverkansavtal. Arbetet innebär många externa och interna kontakter i nära samverkan. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschef och ingår i verksamhetens ledningsgrupp med ansvar att verka för hela verksamhetens uppdrag.

Kvalifikationer
Vi bedömer att du har adekvat Universitets/högskoleutbildning. Du bör ha kunskap och erfarenhet inom området audiologi samt erfarenhet och kunskap om barn, ungdomar och vuxna med hörselskada/dövhet/dövblindhet. Teckenspråk är meriterande. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och förmåga att vilja leda och entusiasmera personal. Tidigare erfarenhet av chefskap är meriterande. B-körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.

Övrigt
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3443
Kontakt
  • Mattias Johansson, verksamhetschef,, 0706-18 15 59
Facklig företrädare
  • Annica Hagman, Vision,, 0700-82 23 00
  • Jonas Fogels, SACO,, 0739-77 79 34
Publicerat 2019-05-29
Sista ansökningsdag 2019-06-26

Tilbage til Ledige stillinger